onsdag 30 april 2008

6. Manlighet 2008

Ut: kunna laga mat
In: administration

Kommer ni ihåg då vanliga män fick livstilsråd av homosexuella? Det var dystra tider som vi dock numera kan skratta åt: ”hahaha, jävla bögar i lila skjortor och silverbyxor”, kan vi skratta. Men en av dessa perversionernas utposter håller fanan hög än, och det är villfarelsen att en man ska kunna laga mat. Här är omständigheterna under vilka du som man får laga mat:
1. någon sätter en pistol mot ditt huvud och tvingar dig

Nej, framtiden är att administrera matlagningen. En säger ”jag känner för lasagna, och såhär bör vi gå till väga”, varpå någon – ett barn och/eller kvinna – fixar den triviala, praktiska biten. Så tänker en ledare.

Ut: slicka fitta
In: suga kuk
Vem som helst kan slicka fitta, faktum är att den som misslyckas med största sannolikhet är bög. Det krävs dock en riktig karl för att suga kuk. Kvinnor tenderar nämligen vara urusla på det: deras grunda svalg och lättretade kräkreflexer gör dom liksom genetiskt ovärdiga uppgiften.

Ut: vara bra i sängen
In: kunna använda skjutvapen

Det här är förvisso relaterat till ovanstående punkt, men där fittslickeri är ett symptom är vanföreställningen om att män ska vara bra i sängen själva sjukdomen. Det var Donnie D som uttryckte det bäst: att ha sex är som att spackla en vägg, det är ball i fem minuter tills en inser att väggen är 25 kvadratmeter och varje kvadratcentimeter måste spacklas. Och vad är poängen egentligen? Den roliga biten är att imponera på andra killar med att ha lägrat en snygg tjej, inte lägringen i sig.
Från och med nu är det desto ballare att kunna hantera skjutvapen: det är bra mycket coolare att kunna skruva ihop en M16 med förbundna ögon än att knulla med dito.

Ut: Dansa
In: Få det att regna

Om dans är vertikalt sex så är att kasta dollarsedlar på en hora vertikalt förspel. Fast jag föredrar nog att få det att hagla, dvs att knyckla ihop sedlarna och kastar dom i ansiktet på henne.

8 kommentarer:

Anonym sa...

thank god för rss, annars hade man ju garanterat missat en sån här väl levererad visdom..

Anonym sa...

lysande!!

Anonym sa...

svinbra!! men nu börjar det kännas som det kvittar om du lägger ner efter 20 poster ..du skriver ju så sällan iaf

Martin Janzon sa...

Jag har en tid funderat på vad som är manligt och omanligt, men mest kommit fram till de klassiska grejerna (kött, pengar, pressad kostym respektive frukost, löpning, Nyhetsmorgon). Nu fick jag lite nya idéer.

Anonym sa...

Skitbra!
Ett brett, ont leende spred sig i mitt torra ansikte.

Anonym sa...

Bra inlägg igen efter några mediokra.

Anonym sa...

"Några mediokra"? Det var väl bara Tribalism som var lite halvtråkig, med magnetmått mätt då alltså.

//Vän av ordning

Anonym sa...

nu börjar man sakna på riktigt. is he alive?